In contact koment met je eigen energie? 


Overheersen gedachtes jou?

Veel mensen vinden het moeilijk, of zijn zelfs niet in staat, om is rustig te zitten zonder dat ze ergens aan denken.

 

Altijd malen er wel gedachtes door je heen… Ze variëren van zorgen om bijvoorbeeld gezondheid, overlijden, financiën of problemen op het werk, relatieproblemen, onzekerheden, maar ook meer praktische ‘afleiders’ als verstrikt raken in je to-do-list, boodschappenlijstjes, verjaardagen, hulpouder op school of sportvereniging, noem maar op….!

 

Gedachtes zijn natuurlijk heel normaal maar moeten je ook niet gaan beheersen, want helaas zijn het juist onze gedachtes die voor onrust en stress zorgen en bij langdurige stress zelfs tot lichamelijke klachten kunnen lijden.

 

 

Stap jij wel eens ‘in het moment’?

 

Gedachtes gaan vrijwel altijd over ofwel de toekomst ofwel het verleden… dit is natuurlijk een hele menselijke eigenschap en ook onmogelijk uit te sluiten, maar wat van cruciaal belang is, om ook regelmatig in het ‘IN HET MOMENT’ te stappen.

 

Als je je gedachten een halt toeroept, en daarmee eigenlijk 'in het moment' of 'heden' stapt, zul je merken dat je zintuigen direct scherper worden…je kunt meer horen, zien en voelen…


Gedachteloos zijn...en daarmee rust ervaren in je lijf en geest. Dit is misschien wel iets waar velen naar op zoek zijn… maar de vraag is; hoe doe je dat dan; je gedachtes een halt toeroepen…’in het moment’ stappen?

 

 

Energetische therapie om contact te leren maken met jouw eigen energie; jouw Ware IK

 

Met behulp van de methode waarmee ik werk, kan ik je laten ervaren om contact te maken met je eigen energie, je innerlijke deel, of zoals ik het graag omschrijf je ‘Ware ik’. Daar waar je helemaal jezelf kunt zijn en alle gedachtes tot rust komen.

 

Vanuit deze pure connectie kun je vervolgens je eigen energiebanen (zie het als je harde schijf) gaan ‘opruimen’, herstellen en in balans brengen.

 

Door regelmatig contact te maken met je ‘Ware Ik’ zul je ervaren dat je veel meer rust krijgt en daarmee in staat wordt gesteld om gedachtes een halt toe te roepen. Ook kun je op deze manier dus eventuele nieuwe vervelende ervaringen of gebeurtenissen in je energiebanen opruimen.

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op of kijk voor meer informatie over een hoe een regulier behandeltraject in zijn werk gaat bij ‘Behandelwijze’.