Behandelwijze


Natuurkundige en medische wetenschappers hebben aangetoond dat wij, ons systeem, (lichaam en psyche) uit energie, trilling, licht en informatie bestaan. Dit sluit aan op de theorie van de Quantumfysica.

 

In ons informatieveld, vergelijk het met de harde schijf van een computer, waar alle programma’s op staan, zijn onze gebeurtenissen opgeslagen. Al dat we meegemaakt hebben in ons leven staat hier op als pure informatie.

Elke gebeurtenis is verbonden met een emotie. Heb je een prettige gebeurtenis beleefd, dan is de emotie fijn, en andersom. Minder prettige gebeurtenissen dragen we onbewust als energetische blokkades mee die zich zowel in fysieke, als in verschillende anderen klachten kunnen uiten, zoals bijvoorbeeld bij een whiplash waarbij de nek een heftige schok, trauma, heeft ondergaan.

 

Als alleen op fysiek niveau wordt behandeld en niet op emotioneel niveau, dan kan men na jaren nog last van de nek hebben. De gebeurtenis en de emotie zijn samengekoppeld als pure informatie in je informatieveld opgeslagen. Dit kan tot chronische klachten leiden.

Op het allerfijnste trillingsniveau is het mogelijk dat de emotie wordt gescheiden van de gebeurtenis. Er ontstaat ruimte in je informatieveld. Dit zal zich ook in de fysieke laag positief manifesteren.

 

 

Werkwijze behandeling

  • We beginnen met een gesprek waarbij de aandachtspunten die je in jouw intakeformulier hebt omschreven kort besproken worden.
  • Vervolgens start de behandeling. Door mijzelf af te stemmen op en in contact te brengen met jouw energie(veld), krijg ik toegang tot jouw informatieveld en wandel ik als het ware door jouw ‘harde schijf’ en dient informatie (blokkade en/of verstoring) zich al gauw aan. Terwijl je rustig ligt, hoor je mij onder andere de blokkades benoemen, opruimen en daar waar nodig nieuwe informatie toevoegen. De ruimte die er vervolgens ontstaat, zorgt ervoor dat je energie weer de kans krijgt om goed te stromen. Doordat je alles hardop meekrijgt, wordt er ook een stuk bewustwording gecreëerd. 
  • Na de behandeling volgt nog een kort afsluitend gesprek en plannen we een vervolgafspraak.


Uit ervaring is gebleken, dat er gemiddeld 3 behandelingen nodig zijn voor een goed resultaat.

Bij een eerste behandeling ligt de nadruk op ‘sneeuw scheppen’ in je informatieveld. Bij een 2de behandeling gaan we door met ‘opruimen’ maar laat ik je ook voelen hoe je zelf met je energie in contact kunt komen. Bij een 3de behandeling krijg je ook tips en trucs mee om te voorkomen dat je informatieveld en dus je energie weer helemaal vol loopt met nieuwe informatie/ballast.   

Het is raadzaam om na een half jaar nog een 'APK' te doen.

 


Klachten en thema’s

Onderstaand een greep uit verschillende klachten en thema’s:

 

Fysiek:

gewrichts-, rug- en/of nekklachten,

darm- en spijsverteringsklachten,

hoofdpijn,

hormonale onbalans,

ontstekingen,

vermoeidheid,

slapeloosheid e.d.

 

Emotioneel:

gevoelens van verdriet, angst, schuld of boosheid,

beperkt zelfvertrouwen,

traumaverwerking,

depressie, burn-out, stress,

rouw, e.d.

 

Mentaal:

blokkerende overtuigingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘het mag niet’, en

thema’s als ontvangen, controle en overgave,

accepteren van wat er is, e.d.

 

Relationeel:

conflicten tussen partners of met familie,

conflicten met de werkgever,

moeite om op eigen benen te staan, e.d.

 

Consult

Voor een eerste consult krijg je per mail een Intakeformulier, een Informed Consent en een Privacybeleid toegezonden.

Het Intakeformulier vraag ik je voorafgaand in te vullen en mee te nemen naar je eerste afspraak. Het Informed Consent vraag ik je tijdens een eerste consult in mijn praktijk te ondertekenen.

 

 

brightsunnnn nieuw
bijgesneden